Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.4.19

Π. Ρήγας: Ο λαός προ της κάλπης θα τεθεί προ συγκεκριμένων διλημμάτων, η απάντηση είναι συντριπτικά υπέρ του ΣΥΡΙΖA

Π. Ρήγας: Ο λαός προ της κάλπης θα τεθεί προ συγκεκριμένων διλημμάτων, η απάντηση είναι συντριπτικά υπέρ του ΣΥΡΙΖA


Ο λαός όταν βρεθεί προ της κάλπης, ειδικά των εθνικών εκλογών, θα τεθεί προ συγκεκριμένων διλημμάτων και σε αυτά τα διλήμματα, η απάντηση είναι συντριπτικά υπέρ του ΣΥΡΙΖA», εκτίμησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξή του στην ομογενειακή εφημερίδα της Νέας Υόρκης «Greek News», η οποία δημοσιεύτηκε χθες.
Παράλληλα, σχολίασε ότι «τα δημοσκοπικά ευρήματα είναι και αναξιόπιστα και ελλειμματικά« και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί λοιπόν να είναι κοντά στο αποτέλεσμα της κάλπης μια μέτρηση όπου ο ένας στους πέντε, από αυτούς που δέχονται να πάρουν μέρος, δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει. Η ΝΔ μπορεί να ελπίζει στις δημοσκοπήσεις, εμείς όμως πιστεύουμε στις κάλπες. Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις πάμε για να νικήσουμε, αυτός είναι ο δικός μας πήχης».
Επίσης, δήλωσε ότι «είμαστε ικανοποιημένοι» από την ανταπόκριση για τη συγκρότηση του Προοδευτικού Μετώπου απέναντι στον φασισμό και τον νεοφιλελευθερισμό «γιατί προχωράμε μπροστά με βάση τις επιταγές των καιρών και τις ανάγκες των πολλών» και πρόσθεσε: «Είναι μια ολοκληρωμένη απάντηση (σ.σ.: η συγκρότηση του Προοδευτικού Μετώπου) στις ανάγκες του σήμερα με προοπτική, αλλά και με ρίζες που πηγαίνουν πολύ πίσω, όταν έκανε τα πρώτα βήματά του ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου, φέρνοντας κοντά την κομμουνιστική Αριστερά, την ανανεωτική Αριστερά και τη ριζοσπαστική σοσιαλδημοκρατία». Επανέλαβε, δε, ότι «δεν μπορεί να υπάρχει συνάντησή μας με το ΚΙΝΑΛ όσο αυτό αποτελεί παρακολούθημα της συντηρητικής παράταξης

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης