Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.4.19

Θεανώ Φωτίου: Νέα πρωτοποριακή υπηρεσία για κωφούς και βαρήκοους

Θεανώ Φωτίου: Νέα πρωτοποριακή υπηρεσία για κωφούς και βαρήκοους

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, θα απευθύνει ομιλία, αύριο Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών, κατά την εκδήλωση - παρουσίαση της καινοτόμου υπηρεσίας παροχής εξ’ αποστάσεως διερμηνείας, μέσω βιντεοτηλεπικοινωνίας, σε κωφούς και βαρήκοους πολίτες.
Με την νέα πρωτοποριακή και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα υπηρεσία, η οποία υλοποιήθηκε με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Εργασίας, κωφοί ή βαρήκοοι συμπολίτες μας από όλη τη χώρα, έχουν τη δυνατότητα μέσω βιντεοκλήσης από το κινητό τους τηλέφωνο και τη συνδρομή διερμηνέα του Ιδρύματος, να συνομιλούν στο τηλέφωνο με οποιονδήποτε ακούοντα σε πραγματικό χρόνο.
Κωφοί και βαρήκοοι αποκτούν, μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών, ισότιμη με τους υπόλοιπους πολίτες πρόσβαση σε κοινωνικά αγαθά επικοινωνίας, όπως αυτό της τηλεπικοινωνίας, που θα ενισχύσουν σημαντικά την ποιότητα της διαβίωσης τους. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών (οδός Ζαχάρωφ 1, Αμπελόκηποι) στις 18:00.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης