Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.7.19

Γιώργος Κουμουτσάκος: Ζητάμε από την Ευρώπη περισσότερη και ουσιαστικότερη αλληλεγγύη

Γιώργος Κουμουτσάκος: Ζητάμε από την Ευρώπη περισσότερη και ουσιαστικότερη αλληλεγγύη


«Το ζήτημα αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό, είναι μια πρόκληση όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη ολόκληρη», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, υπό τον πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου.
«Πιστεύω ότι η σημερινή συνεδρίαση θα μας δώσει τη δυνατότητα και ως Ελλάδα να καταγράψουμε με σαφήνεια τα αιτήματα που έχουμε προς την ευρωπαϊκή πλευρά. Ζητάμε περισσότερη, ουσιαστικότερη και αποτελεσματικότερη αλληλεγγύη. Και εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Ήδη έχω επεξεργαστεί και θα καταθέσω ένα βασικό σχέδιο στρατηγικής που θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα», επισήμανε ο κ. Κουμουτσάκος.
Μ.Κουζινοπούλου_A.P.E.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης