Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.7.19

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Υγείας

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Υγείας


Επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός -όπως και στο υπουργείο Παιδείας- έφθασε ακριβώς στην ώρα του στις 13:00.
Στην είσοδο τον περίμενε ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός, Βασίλης Κοντοζαμάνης. Στο ισόγειο ήταν συγκεντρωμένοι υπάλληλοι, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.
Αυτή την ώρα, ο κ. Μητσοτάκης μετέχει σε σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου, στην οποία παίρνουν μέρος ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης