Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.7.19

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης συνάντησε ο Λευτέρης Αυγενάκης

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης συνάντησε ο Λευτέρης Αυγενάκης


Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, είχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης τη Δευτέρα (15/7). Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν στην υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων και δράσεων στην Κρήτη. Συμφώνησαν ότι ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί σε προγράμματα άθλησης για όλους, με στόχο την ευζωία και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Δεσμεύτηκαν, επίσης, ώστε να υπάρξει σύντομα και νέα επαφή μεταξύ τους, κατά την οποία θα αναλυθεί διεξοδικότερα ο τρόπος συνεργασίας τους, αποκρυσταλλώνοντας και δρομολογώντας τις απαραίτητες δράσεις, για την ενίσχυση του αθλητισμού στην Κρήτη.

Με το πέρας της συνάντησης με τον κ. Αρναουτάκη, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε: «Η Κρήτη αποτελεί προτεραιότητα και τον οδηγό για όσα θέλουμε να εφαρμόσουμε σ' ολόκληρη τη χώρα. Μέσω των κοινών δράσεων με την Περιφέρεια, στοχεύουμε στη διαμόρφωση μιας νέας κουλτούρας, ώστε να γίνει συνείδηση ότι ο αθλητισμός αποτελεί βασικό κοινωνικό αγαθό. Δίνουμε έμφαση στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες και εργαζόμαστε προκειμένου να γίνει προσιτός και εύκολα προσβάσιμος σε όλους».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης