Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26.10.19

Στην πλατεία Αριστοτέλους περπάτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην πλατεία Αριστοτέλους περπάτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης


Με βόλτα στην ηλιόλουστη πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη για την εορτή του Πολιούχου της Αγίου Δημητρίου και την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.
Μετά την επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου και τα εγκαίνια της Εκθεσης έργων τέχνης με τίτλο "Σύγχρονες όψεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη", στο Διοικητήριο, ο κ. Μητσοτάκης πήγε στην πλατεία Αριστοτέλους και ξεκίνησε τη βόλτα από τη συμβολή της Αριστοτέλους με την Τσιμισκή.
Εκεί τον υποδέχτηκαν ο γραμματέας της Κ.Ο της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο πρωθυπουργός περπάτησε στην Αριστοτέλους και χαιρέτισε πολίτες, είχε σύντομες συνομιλίες μαζί τους, αντάλλαξε ευχές και φωτογραφήθηκε μικρούς και μεγάλους που του το ζήτησαν.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο καφέ "Ολύμπιον" όπου βουλευτές, στελέχη της Ν.Δ. και μια μεγάλη ομάδα νέων του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Ο κ. Μητσοτάκης τους χαιρέτισε και κάθισε μαζί τους.
Λίγο πριν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό στο Πλαγιάρι, όπου συνομίλησε με τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης