Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.1.20

Μητσοτάκης και Νετανιάχου ξεναγήθηκαν στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Μητσοτάκης και Νετανιάχου ξεναγήθηκαν στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο


Μερικούς από τους πολυτιμότερους θησαυρούς του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ομόλογός του από το Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο από την διευθύντρια Μαρία Λαγογιάννη, συνοδεία της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη.
Οι δύο ηγέτες αρχικά επισκέφτηκαν τις εκθέσεις για την Μυκηναϊκή και την Κυκλαδική εποχή. Περιηγήθηκαν στις αίθουσες με επιτύμβιες στήλες και αγάλματα κούρων, ενώ ο κ. Νετανιάχου επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στον χώρο όπου εκτίθενται τοιχογραφίες από το Ακρωτήρι της Θήρας. Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη βρισκόταν ο γιος του Κωνσταντίνος, ενώ ο κ. Νετανιάχου συνοδευόταν από την σύζυγό του Σάρα και τον γιο του Αβνέρ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης