Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.7.20

Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΕΘΑ Ελλάδας-Κύπρου: Κοινή στάση απέναντι στις προκλήσεις

Την κοινή στάση απέναντι στις προκλήσεις ασφαλείας στην ανατολική Μεσόγειο και τη συναντίληψη των ζητημάτων που προκύπτουν από την αποσταθεροποιητική συμπεριφορά της Τουρκίας, επαναβεβαίωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο Κύπριος ομόλογος του Χαράλαμπος Πετρίδης, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στις 6 το απόγευμα.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος απηύθυνε πρόσκληση στον Κύπριο ομόλογό του να επισκεφθεί την Αθήνα, τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και τον διαβεβαίωσε για την πλήρη στήριξή του στην αποστολή του.

Με  την ευκαιρία της τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, ο κ. Πετρίδης έγραψε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Είναι δεδομένη η εθνική ομοψυχία, η στενή συνεργασία και η αλληλοστήριξη για να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή".

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης