Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.11.20

Αυγενάκης για Ολιστική Μελέτη: «Τώρα είναι σειρά όλων των υπολοίπων φορέων να δεσμευθούν ότι θα εφαρμόσουν ό,τι αναφέρει»

 


Αυγενάκης για Ολιστική Μελέτη: «Τώρα είναι σειρά όλων των υπολοίπων φορέων να δεσμευθούν ότι θα εφαρμόσουν ό,τι αναφέρει»

O Λευτέρης Αυγενάκης εστίασε σε συνέντευξη του στο «Θέμα Radio 104,6» στην Ολιστική Μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο που θα παρουσιαστεί αύριο (17/11, 15:00) από FIFA/UEFA στους εγχώριους ποδοσφαιρικούς φορείς, κατόπιν πρόσκλησής τους από το υφυπουργείο Αθλητισμού. Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του:

- Η ελληνική Κυβέρνηση μέσω του ίδιου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, συμφώνησε με τις διεθνείς Συνομοσπονδίες του ποδοσφαίρου στην από κοινού σύνταξη ενός Μνημονίου Συνεργασίας και Συναντίληψης για το τί πρέπει να γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

-Έχουμε στα χέρια μας την Ολιστική Μελέτη, έτσι όπως διαμορφώθηκε από FIFA και UEFA. Είναι ένα πλήρες κείμενο, το οποίο το έχουμε δουλέψει μαζί. Ένα καλό εργαλείο το οποίο όμως, για να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, πρέπει να υιοθετηθεί και να τηρηθεί από όλους τους συνεμπλεκόμενους.

-Από την πλευρά μας, ως Κυβέρνηση, έχουμε δεσμευτεί ότι θα ισχύσουν όλα όσα αναφέρει και αφορούν τους δικούς μας τομείς ευθύνης.

-Τώρα είναι σειρά όλων των υπολοίπων φορέων να δεσμευθούν ότι θα εφαρμόσουν ό,τι αναφέρει.

-Ήρθε η στιγμή να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται και να πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά. Να φέρουμε το ποδόσφαιρο μας εκεί που του αξίζει. Αν κάποιοι επιμείνουν να πυροβολούν τα πόδια τους, δεν θα μπορώ να το εξηγήσω.

-Πρόκειται για μία Έκθεση που αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαίρου, τόσο στη δομή όσο και στη διοίκηση. Επιφέρει πάρα πολλές αλλαγές σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο, θίγει τα κακώς κείμενα και κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα ζητήματα. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες μιας και έχουμε μπροστά μας την αυριανή επίσημη παρουσίαση.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης