Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20.1.22

Σπ. Λιβανός: Μεγάλη ανταπόκριση για τα προγράμματα των Νέων Αγροτών


 

Σπ. Λιβανός: Μεγάλη ανταπόκριση για τα προγράμματα των Νέων Αγροτών

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των νέων στα προγράμματα Νέων Αγροτών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός, Σπήλιος Λιβανός σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ««Alpha 9,89».

«Κεντρική μας πολιτική είναι η ενίσχυση των Νέων Αγροτών. Θέλουμε να δώσουμε διέξοδο στα νέα παιδιά, για να μπορέσουν να μπουν στον αγροτικό τομέα, τα οποία ταυτόχρονα θα ενισχύσουν την περιφερειακή ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή», είπε σχετικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ σε ερώτηση αν υπάρχει ανταπόκριση ανέφερε: «Θα σας το πω απλά και λαϊκά: Τρελή ανταπόκριση».

Προσέθεσε ότι μεταξύ των κεντρικών στόχων του ΥΠΑΑΤ, είναι και η στήριξη των συλλογικών σχημάτων. «Είναι η βάση της εθνικής μας στρατηγικής και δεχόμαστε κριτική γι' αυτό, να δίνουμε κίνητρα για τη δημιουργία συλλογικών σχημάτων. Είτε αυτά είναι συνεταιρισμοί είτε είναι ομάδες παραγωγών. Θέλουμε να δουλέψουμε με τις Ομάδες Παραγωγών. Θέλουμε να δουλέψουμε με τα συλλογικά σχήματα», δήλωσε.

Τέλος, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του υπουργείου, σχετικά με τη λεγόμενη τεχνική λύση, ο ΥπΑΑΤ είπε ότι «η πλειονότητα των ανθρώπων που χρησιμοποιούν την τεχνική λύση είναι άνθρωποι που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και λειτουργούν μέσα στο κοινοτικό και στο ελληνικό πλαίσιο. Υπάρχουν και κάποιοι που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν αυτό το πλαίσιο και να πάρουν επιδοτήσεις εκεί όπου δεν τους ανήκουν. Αυτό προσπαθεί να διορθώσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Αυτή είναι η πολιτική βούληση της κυβέρνησης. Να ελέγξει τα δεδομένα και να τα εξορθολογήσει».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης