Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.11.10

Πρόεδρος της Βουλής: «Το Εθνικό Κοινοβούλιο δεν τρομοκρατείται»

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής για την ελεγχόμενη έκρηξη που πραγματοποιήθηκε σε δέμα
Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2010

Πρόεδρος της Βουλής: «Το Εθνικό Κοινοβούλιο δεν τρομοκρατείται»





Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, μετά την ενημέρωση που έκανε στην Ολομέλεια της Βουλής για την ελεγχόμενη έκρηξη που πραγματοποιήθηκε σε δέμα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τέτοιου είδους πράξεις απαράδεκτες, άθλιες, είναι καταδικαστέες από όλους, από ολόκληρο τον ελληνικό λαό.

Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται. Το Εθνικό Κοινοβούλιο δεν τρομοκρατείται και δεν πρόκειται να τρομοκρατηθεί από κανέναν.

Η Δημοκρατία είναι ισχυρή στη χώρα μας. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί για να μπορέσει η χώρα να βγει απ’ τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Ας έχουν λοιπόν, υπόψη τους όλοι, ότι με τέτοιου είδους άθλιες και απαράδεκτες πράξεις δεν τρομοκρατούν και δεν πρόκειται να τρομοκρατήσουν ούτε τους εκπροσώπους του ελληνικού λαού, όλους τους βουλευτές, ούτε το ίδιο το Εθνικό Κοινοβούλιο».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης