Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.11.10

Σήμερα είναι ημέρα σημαντικών αποφάσεων.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ
Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2010



Σήμερα είναι ημέρα σημαντικών αποφάσεων.

Πρώτα απ’ όλα, γιατί κάνουμε ένα όραμα πραγματικότητα. Με τον «Καλλικράτη» αλλάζουμε ένα κράτος πελατειακό, συγκεντρωτικό και φέρνουμε την εξουσία κοντά στον πολίτη, για πρώτη φορά, γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή του στην καθημερινότητα. Θα φέρει κοντά του υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας και θα βοηθήσει και στην ανάπτυξη, σε μια Ελλάδα καλύτερη, σε μια Ελλάδα δικαιότερη, σε μια Ελλάδα οικονομικά βιώσιμη.

Αλλά σήμερα, παίρνουμε αποφάσεις και για τη σταθερότητα της πορείας της χώρας. Και τη χρειαζόμαστε αυτή τη σταθερότητα για να συνεχίσουμε τις αυτονόητες, δύσκολες πολλές φορές, αλλά αυτονόητες αλλαγές.

Κερδίζουμε μάχες και θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε μάχες ως χώρα. Και ξέρω ότι μπορούμε. Η Ελλάδα μπορεί. Όλοι μαζί μπορούμε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης