Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22.4.13

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού, μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

«Δημοσιογράφος: Θα μας πείτε δύο κουβέντες για τη συνάντησή σας με τον Πρωθυπουργό;

Άντρος Κυπριανού: Να πω ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήσαμε, όπως ήταν φυσικό, τις εξελίξεις στην Κυπριακή οικονομία.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων στις εργασίες της Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων των χωρών μελών της Ε.Ε.

Αθήνα, 22 Απριλίου 2013

Στη Λευκωσία βρίσκεται ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες της Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (21-23 Απριλίου).
Στην παρέμβασή του κατά τη συζήτηση της πρώτης θεματικής ενότητας «Ο ρόλος των Εθνικών Κοινοβουλίων και του Ε.Κ. στην προώθηση της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε τρίτες χώρες, με έμφαση στην περιοχή της Μεσογείου», ο Πρόεδρος της Βουλής είπε τα εξής:

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης