Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.5.14

Αντ. Σαμαράς: Δεν γυρίζουμε πίσω, δεν υπάρχει πίσω


 «Κλείνει μια δύσκολη περίοδος μεγάλων θυσιών του ελληνικού λαού και ανοίγει ο καινούργιος δρόμος της ελπίδας, για τη νέα Ελλάδα. Δεν γυρίζουμε πίσω, δεν υπάρχει πίσω» διαμήνυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στο Περίπτερο 13 της ΔΕΘ.
Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι έγιναν και αδικίες, κάποιες από αυτές ήταν «αναπόφευκτες» είπε, αλλά τη μεγάλη καταστροφή την αποτρέψαμε, σημείωσε και δεσμεύτηκε για αποκατάσταση των αδικιών.
Φέτος θα έχουμε για πρώτη φορά ανάπτυξη και μέχρι το 2018 θα δημιουργηθούν 550.000 νέες θέσεις εργασίας και θα έχει υποχωρήσει 10 μονάδες η ανεργία, τόνισε ο πρωθυπουργός. Την Τρίτη θα παρουσιάσουμε το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα και μέχρι το 2020 η Ελλάδα θα έχει ανακτήσει πλήρως το βιοτικό επίπεδο, που είχε πριν από την κρίση, αλλά όχι με δανεικά, με ανάπτυξη και εξωστρέφεια, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι «νέο Μνημόνιο δεν θα υπάρξει, δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα»,

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης