Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.5.14

Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην κεντρική ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Κουμουτσάκου

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρευρέθηκε στην κεντρική ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Κουμουτσάκου στο γήπεδο του Πανελληνίου, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό:


«Θέλω σήμερα από εδώ, από ένα χώρο που έχει βγάλει πρωταθλητές, από ένα χώρο που ξέρει να αγωνίζεται, από ένα χώρο που πάρα πολλές φορές έχει στην Ιστορία του και τις εκπλήξεις του – να το θυμάστε αυτό – ήρθα να πω εκ μέρους όλης της παράταξης ότι στηρίζουμε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη μας, το Γιώργο Κουμουτσάκο.

Και ήρθα να σας παρακαλέσω τον καθένα από εσάς να πολλαπλασιάσει τη δύναμή του και να παρουσιάσει εκείνο που είναι ο Γιώργος.

Ικανότητες, ήθος, ακεραιότητά εργατικότητα και πείσμα.

–Και τι είναι αυτό που θέλει ο κάθε Έλληνας;

Θέλει έναν Περιφερειάρχη ακριβώς με αυτά τα χαρακτηριστικά.

–Και τι χρειάζεται η Περιφέρεια Αττικής;

Χρειάζεται ακριβώς  νέους, άφθαρτους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να βάλουν μπροστά το πείσμα και την επιστημοσύνη τους, για να προχωρήσει ο τόπος, για να απογειωθεί, επιτέλους, η Ανάπτυξη στην Αττική.

–Και κάτι ακόμα. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι η Αττική, αυτή η περιφέρεια που τόσες φορές τη λέμε δύσμοιρη, αλλά την αφήνουμε σιγά – σιγά αντί να ανεβαίνει, να κατεβαίνει τη σκάλα του κακού, τι θέλει; Θέλει έναν άνθρωπο ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα – άφθαρτος – να γνωρίζει την Ευρώπη και από την προσωπική μου εμπειρία σας λέω το πιο δύσκολο: να μπορεί να σταθεί απέναντι στα Κοινοτικά, τα Ευρωπαϊκά όργανα και να ζητήσει, να διεκδικήσει και να κερδίσει εκείνα τα οποία απαιτεί η Αττική.

Ο Γιώργος έχει όλα αυτά τα προσόντα.

Και για αυτόν ακριβώς το λόγο τον προτείναμε ως την καλύτερή μας επιλογή.

Βοηθήστε τον, να γυρίσει σελίδα η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας μας!

Να βγει από τη στασιμότητα που υπάρχει, να σπάσει τα κατεστημένα άλατα και να προσεγγίσει με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει την Ευρώπη, για να καλύψει έτσι το χαμένο έδαφος πολλών δεκαετιών.

Θέλω εκ μέρους όλης της παράταξης, να του ευχηθώ καλό αγώνα αυτή την τελευταία εβδομάδα. Και να του ζητήσω με το ίδιο πείσμα, ήθος, ικανότητες, εργατικότητα που τον διακρίνει, να προχωρήσει μπροστά.

Γιώργο είμαστε μαζί σου.

Καλόν αγώνα».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης