Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.2.16

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος
δέχτηκε σήμερα 15 Φεβρουαρίου 2016 το ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών και ενημερώθηκε για τα προβλήματά τους. Στη συνάντηση συμμετείχαν:

1. Καστρινάκης Γεώργιος – Πρόεδρος
2. Λύρος Ξενοφών – Αντιπρόεδρος
3. Λεοντόπουλος Γρηγόρης – Γεν. Γραμματέας
4. Κοντογιάννη Μαρία
5. Καραμπίνης Ανδρέας – Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων


Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Γεώργιος Καστρινάκης δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι οι δράσεις τις οποίες θα αναλάβουμε για την διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων και ιστών θα έχουν την αιγίδα σας και θα μπορέσουμε έτσι καλύτερα να προωθήσουμε τις επιδιώξεις μας προς όφελος των ασθενών που χρειάζονται μεταμόσχευση».


Επίσης, ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Καθηγητής κ.Ανδρέας Καραμπίνης, δήλωσε τα εξής: «Ενημερώσαμε τον κ.Πρόεδρο για τα προβλήματα των νεφροπαθών, τα οποία αποτελούν μερικά απο τα σημαντικότερα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας στη χώρα μας. Δυστυχώς οι μεταμοσχεύσεις νεφρού που αποτελούν για τους νεφροπαθείς τη λύση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, αλλά και την επιβίωση, είναι στη χώρα μας στο χαμηλότερο επίπεδο, στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Η συμμετοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου στο πνεύμα της δωρεάς οργάνων και η προσωπική του ιδιαίτερη ανθρώπινη ευαισθησία για τη συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, αποτελεί το έναυσμα μιας τεράστιας προσπάθειας μαζί με τον Ε.Ο.Μ. για ν α μπορέσουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους έλληνες στη δωρεά οργάνων.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης