Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.3.16

2ος κύκλος επιμορφωτικών σεμιναρίων στελεχών των Εθνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών


2ος κύκλος επιμορφωτικών σεμιναρίων στελεχών των
Εθνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών



Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μετά από την επιτυχία που σημείωσε ο 1ος κύκλος επιμόρφωσης των στελεχών των εποπτευόμενων Φορέων της και κατόπιν των έγγραφων αιτήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών, θα διεξαγάγει από αύριο Τετάρτη 9 έως  και Παρασκευή 11 Μαρτίου στον χώρο του ΕΚΔΔΑ (Πειραιώς 211, Ταύρος) τον 2ο αντίστοιχο κύκλο.

Ο 2ος κύκλος των επιμορφωτικών σεμιναρίων ξεκινά με το πρόγραμμα  «Χτίζοντας την Αποτελεσματική Ομάδα» το οποίο  απευθύνεται σε στελέχη του Διοικητικού ή Οικονομικού προσωπικού των Εθνικών Ομοσπονδιών, που δεν έχουν παρακολουθήσει το προηγούμενο σχετικό πρόγραμμα.
Τα επιμορφωτικά σεμινάρια υλοποιούν μία από τις βασικές προτεραιότητες της ΓΓΑ την εφαρμογή σύγχρονων, καλών πρακτικών διοίκησης και διαχείρισης των αθλητικών Φορέων. 

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης