Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4.4.16

Δήλωση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου για το ΔΝΤ

Δήλωση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου για το ΔΝΤ



Μιλώντας σήμερα στην 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου αναφερόμενος στο θέμα που έχει ανακύψει με τις συνομιλίες στελεχών του ΔΝΤ, δήλωσε τα εξής:

«Το να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση και να κλείσει επιτυχώς η πρώτη αξιολόγηση χωρίς χρονοτριβή, αποτελεί προτεραιότητα για τη χώρα μας, αλλά είναι και προς όφελος όλων, ειδικά στις σημερινές πολύ δύσκολες συνθήκες που η Ευρώπη δοκιμάζεται πολλαπλώς.
Γι’ αυτό και η στάση του ΔΝΤ όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι μια στάση προβληματική και δογματική, μια στάση που υπονομεύει την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης.
Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τις τύχες της χώρας μας».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης