Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.10.17

Σύσκεψη των εκπροσώπων Ελλάδας- Αιγύπτου - Κύπρου για το υπό ίδρυση Δίκτυο Καινοτομίας, στο υπ. ΨΗΠΤΕ

Σύσκεψη των εκπροσώπων Ελλάδας- Αιγύπτου - Κύπρου για το υπό ίδρυση Δίκτυο Καινοτομίας, στο υπ. ΨΗΠΤΕ

Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη τον περασμένο Ιούλιο κατά την επίσκεψη του υπουργού, Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, στο Κάιρο, υπό την παρουσία του πρωθυπουργού της Αιγύπτου Σερίφ Ισμαήλ και αφορά στο συντονισμό μεταξύ του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Ελλάδας και των αντίστοιχων υπουργείων Κύπρου και Αιγύπτου.

Σήμερα, στα υπουργείο ΨΗΠΤΕ ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τρίτη κατά σειρά σύσκεψη των μελών της Διοικούσας Επιτροπής που έχει αναλάβει την υλοποίηση του Μνημονίου Συνεργασίας Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου για την ίδρυση του Συνεργατικού Δικτύου Καινοτομίας - CEG COIN (Cyprus, Egypt, Greece - Collaborative Innovation Network).

Οι εκπρόσωποι των τριών χωρών συζήτησαν για το σκοπό του υπό ίδρυση Δικτύου, τον τρόπο λειτουργίας του και τους τομείς παρέμβασής του. Η έναρξη της λειτουργίας του Δικτύου Καινοτομίας θα ανακοινωθεί στην προσεχή τριμερή σύνοδο των ηγετών Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου, που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στην Κύπρο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης