Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.12.17

Π. Κουρουμπλής: «Η Ελλάδα διαθέτει πιστοποιημένες και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίες»

Π. Κουρουμπλής: «Η Ελλάδα διαθέτει πιστοποιημένες και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίες»


Τα αποτελέσματα της μελέτης από την χαρτογράφηση του χώρου των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ναυτιλιακού και ναυπηγικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παρουσία του υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Πρόκειται για την πρώτη αποτύπωση των επιχειρήσεων που παράγουν ναυτιλιακό και ναυπηγικό εξοπλισμό στην Ελλάδα, ώστε να ενταχθούν αυτές οι επιχειρήσεις μέσω της συνεργασίας με μεγάλες επιχειρήσεις και ερευνητικά κέντρα και να λάβουν χρηματοδότηση είτε αφορά την έρευνα και την καινοτομία είτε για να καλυφθούν οι ανάγκες τους.
Το έργο αποτύπωσης και ανάλυσης του χώρου των επιχειρήσεων ανέλαβε ο Νηογνώμονας DNV GL Hellas και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Ταμείο Συνοχής (ΤΣ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Τεχνική Βοήθεια 2014-2020».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης