Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9.5.18

Ομιλία Αρχηγού ΓΕΝ σε Προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού

Ομιλία Αρχηγού ΓΕΝ σε Προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 09 Μαΐου 2018 ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, στο πλαίσιο της επικοινωνίας με στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, πραγματοποίησε ομιλία σε Αξιωματικούς Ειδικοτήτων στη Σχολή Εξάσκησης Ναυτικής Τακτικής (ΣΕΝΤ).

Σκοπός της ομιλίας του Αρχηγού ΓΕΝ ήταν η ενημέρωση των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού για την παρούσα κατάσταση, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ΠΝ και τις δράσεις που αναλαμβάνονται, όπως επίσης και η αμφίδρομη επικοινωνία με το προσωπικό.

Αντιπλοίαρχος Σπυρίδων Πολλάτος ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης