Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.12.09

Παραδόθηκε η Ετήσια Έκθεση της Ε.Σ.Α.μεΑ. στον Πρόεδρο της Βουλής

Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου 2009

Τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Γιάννη Βαρδακαστάνη και του παρέδωσε την Ετήσια Έκθεση της Συνομοσπονδίας για το έτος 2009, η οποία ήταν και σε ψηφιακή μορφή (στικ).

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Καλημέρα σας.
Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω αφιερώνοντας τη σημερινή συνεδρίαση σε μια ομάδα συμπολιτών μας, η οποία δίνει καθημερινά μία μεγάλη μάχη.

Σήμερα, είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία. Δίνουν τη μάχη για πρόσβαση, μάχη για την εξασφάλιση μιας αξιοπρεπούς ζωής, μάχη για την ισότιμη συμμετοχή.

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ KAVAT SAUDABAYEV ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ Α. TURUNEV ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΕ

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Καλώς ήρθατε. Μόλις ολοκληρώσαμε μια πολύ πετυχημένη συνάντηση.

Χθες και σήμερα, η Ελλάδα φιλοξένησε ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό γεγονός, ένα διεθνές γεγονός, την Υπουργική Σύνοδο του ΟΑΣΕ. Φιλοξενήσαμε τους Υπουργούς Εξωτερικών των 56 κρατών - μελών αυτού του Οργανισμού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΡΩΣΙΑΣ SERGEY LAVROV

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, που υπογράφεται αυτή η συμφωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, τον κ. Lavrov. Επιβεβαιώνεται η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δυο χωρών και οι άριστες διμερείς μας σχέσεις.

AΝΤΙΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ κ.VACLAV KLAUS ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε,

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που μου δίνεται σήμερα η ευκαιρία να επισκεφθώ τη Δημοκρατία της Τσεχίας. Έχω την βεβαιότητα ότι η επίσκεψη αυτή επισφραγίζει το άριστο κλίμα των σχέσεων ανάμεσα στις χώρες και στους λαούς μας. Σας ευχαριστώ για τη θερμή και εγκάρδια φιλοξενία και για τα καλά λόγια με τα οποία εκφραστήκατε για τη χώρα μου και τον ελληνικό λαό.

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με την Πρέσβη της Συρίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππος Πετσάλνικος συναντήθηκε σήμερα με την Πρέσβη της Αραβικής Συριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, κυρία Houda Al Houmsi.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης