Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4.5.10

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
Αθήνα, 4 Μαΐου 2010

Η παρακολούθηση υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης πραγματοποιείται συστηματικά από το Γραφείο του Αντιπροέδρου με τη λειτουργία του Συστήματος Παρακολούθησης Δράσεων του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

Η παρακολούθηση υλοποίησης του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, με εντολή του Πρωθυπουργού, παρακολουθεί την υλοποίηση του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

Ομιλία του Προέδρου της Βουλής στη Βόννη.

Αθήνα 4-5-2010
Σε εκδήλωση που διοργάνωσαν η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας και ο Γερμανοελληνικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος μίλησε την περασμένη Κυριακή στη Βόννη ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Χρειάζεται λύση για την πατρίδα τώρα. Δεν είναι λύση για το κάθε Κόμμα ξεχωριστά, δηλαδή δεν είναι θέμα να ανεβάσουμε τα ποσοστά μας. Το θέμα είναι να μην κατεβούν τα ποσοστά της Ελλάδος.

AΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ.ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
4.5.2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Τετάρτη 5 Μαΐου 2010 και ώρα 12.00 θα δεχθεί τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου κ. Ahmed Aboul Gheit.

«Κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Dmitry Anatolyevich Medvedev, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, θα συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 65η επέτειο Νίκης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που διοργανώνονται στη Μόσχα την Κυριακή 9η Μαΐου 2010».

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα συναντηθεί αύριο, Τρίτη 4 Μαΐου, στις 5.30 μ.μ., με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Ahmed Aboul Gheit. (Μέγαρο Μαξίμου)

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αθήνα, 3 Μαΐου 2010

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης